Hovedsiden

Navigering

  Introduksjon
  Hva koster det
  Hvordan bygge
  Vanlige Skader
  Sikkerhet først
  Opplæring

  Trampolinebrett
  Hvordan bygge
  Triks på brett
  Annet moro

 


Klikk på bildet for å se nærmere på det Masse gode tips som hindrer at du skader deg: Sørg for at det ikke ligger mennesker, dyr eller andre store ting under trampolina. Gjerder, stygge murer, møbler og skråninger bør befinne seg minst 2 meter unna. Jo større ei trampoline er, desto tryggere er den. Kjøp gjerne toppmodellen til JumpKing,

den er perfekt! Saltomortaler og andre risikable øvelser bør kun gjøres etter grundig opplæring av meg (se Opplæringssidene). Sørg for at trampolina står vannrett. Står den skrått er det større sjanser for at du flakser utenfor. Hopp aldri uten beskyttelsesringen som ligger oppå fjørene!
Klikk på bildet for å se nærmere på det

Klikk på bildet for å se nærmere på det Bruk gjerne våte trampoliner, men vær forsiktig. Det kan godt hende du sklir. Bruker du ei våt trampoline er sjansene store for at fjørene begynner å knirke etterhvert. Samme hvor fristende det høres ut: Ikke hopp trampoline dersom du så full at du ikke klarer å stå på beina. Det har jeg erfart.. Prøvde

på salto og landa på hodet. Barn bør ikke bruke trampolinen uten at voksne er tilstede. Bare en person bør bruke trampolinen av gangen (dette gjelder unger under 10 år). Husk å få i deg nok mat. Mat = energi! Husk også at dobbeltsprett er kult, med dobbelt-sprett kan du hoppe over to meter høyt.
Klikk på bildet for å se nærmere på det

Klikk på bildet for å se nærmere på det Jeg vil også advare dere mot å bygge tårn av stoler for så å hoppe ned på trampolina. Tårnet kan lett velte og da faller du bare og slår deg. Dessuten er det ikke noe kult selv om du får det til. Hehe, ja ok litt kult er det kanskje da. :) Moaha.. tror du virkelig jeg hadde finni på noe slikt?

 

 

 

 

 

 

Utsagnboksen

Norge for nordmenn!

-Audun, 1996

 
Vitsekroken
Hørt om svensken som fikk jobb med å fjerne løv i en park? - Et par dager etter måtte han sykemelde seg etter å ha ramlet ned fra et tre.

Copyright (C) 2002 - Audun Lindhjem - All rights reserved
Alt som ikke dreper gjør oss sterkere