Hovedsiden

Navigering

  Introduksjon
  Hva koster det
  Hvordan bygge
  Vanlige Skader
  Sikkerhet først
  Opplæring

  Trampolinebrett
  Hvordan bygge
  Triks på brett
  Annet moro

 


Klikk på bildet for å se nærmere på det Trampolinehopping er utrolig gøy, uansett om du hopper alene eller sammen med andre. På disse sidene finner du informasjon om hvor mye ei trampoline koster, hvordan du utfører de kuleste triksene og såklart hva som er de vanligste skadene. Er det flere på trampolina kan du oppleve dobbeltsprett. Det er kult.

Hvis du ikke har tilgang til ei trampoline anbefaler jeg deg å spare opp til det så fort som mulig. Sommeren nærmer seg, og da kan det være gøy å ha noe å drive med. 3 gode grunner til å skaffe deg trampoline: Det er morsomt, det er god trim og det trekker masse damer! De første gangene du hopper
Klikk på bildet for å se nærmere på det

Klikk på bildet for å se nærmere på det kan det hende du får litt vondt i ryggen. Dette er normalt. Det går over etter hvert: Jeg husker den første gangen jeg prøvde trampoline: Hoppa hele dagen, og neste morgen klarte jeg så vidt å komme meg på beina. Men nå er jeg herdet, og jeg er hersker over trampolina mi. Jippii!! :)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Utsagnboksen

Big Brother er jo dritkult!

-Audun, 2001

 
Vitsekroken
- Dere må huske, barn, at de snille barna får hvite vinger når de en gang kommer til Himmelen, og de slemme barna får svarte vinger, sa læreren. - Jeg er sikker på at Audun får svarte vinger.
- Fargen spilller ingen rolle, sa Audun. - Det viktigste er at jeg får fly.

Copyright (C) 2002 - Audun Lindhjem - All rights reserved
Alt som ikke dreper gjør oss sterkere