Hovedsiden

Navigering

  Introduksjon
  Hva koster det
  Hvordan bygge
  Vanlige Skader
  Sikkerhet først
  Opplæring

  Trampolinebrett
  Hvordan bygge
  Triks på brett
  Annet moro

 


Det kuleste du kan gjøre på ei trampoline må være å ta på deg MASSE klær for så å hoppe. Finn deg en stor kjeledress i skapet til faren din (visst du ikke har selv), og ta denne på deg. Fyll den med så masse klær at glidelåsen nesten sprekker.. Spring ut på trampolina og hopp i vei! Jeg testa det ut
Klikk på bildet for å se nærmere på det

Klikk på bildet for å se nærmere på det 8. juni. Skitvarmt, og skitmoro! :) Du får skikkelig problemer dersom du faller, du må nesten ha hjelp for å reise deg igjen. Hehe, det kuleste var faktisk å lande på magen, du kjenner ikke at du lander en gang. Dritkult! Husk bare på å dusj etter at du har hoppa en hel dag i solsteiken med masse klær.

En annen ting som er litt moro er å hoppe med paraply. På den måten kan du sveve i lufta i flere sekunder siden lufta fanges opp under paraplyen. Anbefaler å teste ut paraplytrikset på trampolina før du tester det ut fra 3. etasje og ned på gata.:) Er du uheldig vrenger nemlig paraplyen seg og du
Klikk på bildet for å se nærmere på det

Klikk på bildet for å se nærmere på det faller som en stein.. Jeg har også kjøpt meg en liten sirkussykkel. Måtte teste ut om det var noe tess. Disse små krabatene får du kjøpt på Rema 1000 for 395,- Var ikke så kult som jeg trodde, det var nemlig veldig enkelt å tryne bakover og få sykkelen i hue! Men men: nye triks, nye erfaringer.

Vil heller råde dere til å lage trampolinebrett, mye mer moro og mye sikrere. Tråsykler ødelegger enkelt opp trampolineduken siden det finnes masse skarpe deler på den. Har du noen kule trampolinetriks? Send meg gjerne en melding hvor du sier hva det går ut på. Høres det kult ut skal jeg teste det. :)
Klikk på bildet for å se nærmere på det

Klikk på bildet for å se nærmere på det Andre morsomme ting du kan gjøre på trampolina er å hoppe hoppetau. :) Dersom du har sett Rockyfilmene har du sikkert sett Rocky få hoppetauet til å gå i kryss ol. Vel, på ei trampoline er dette veldig enkelt å få til, du kan til og med få det til to ganger dersom du er rask. Ganske enkelt genialt.

 

 

 

 

 

 

Utsagnboksen

Ska re værra så ska re værra!

-Audun, 2000

 
Vitsekroken
Vet du hvordan Pinocchio fant ut at han var laget av tre? Han begynte å brenne da han onanerte!

Copyright (C) 2002 - Audun Lindhjem - All rights reserved
Alt som ikke dreper gjør oss sterkere