34.239.151.124 
  Innhold
 

Forside
Nyheter
Emotions
DVD/Xbox
Førstehjelp
Oppskrifter
Capri MK1
Kontakt

  Artikler
  Tunhovd.com
Om Audun
Militæret
Malaga
Fakta

-
Litt informasjon om Tunhovd.com

Målgruppe
Hovedmålet til Tunhovd.com er at den skal være et hjelpemiddel for meg selv med tanke på at jeg kan legge ut info og få tak i det hvor som helst, når som helst. Det eneste jeg trenger er ei datamaskin med nett-tilkobling. Valgte å ikke sette passord på sidene ettersom folk sikkert kan lære litt av det jeg skriver også.

Hvorfor Tunhovd.com?
Jeg vokste opp i ei bygd som heter Tunhovd. Idèen om å eie et sted med flere besøkende enn bygda meldte seg raskt, så da kapra jeg domenet for å få fortgang i planene. Har på det meste hatt 20 ganger så mange besøkende på en måned som antall innbyggerne i bygda. Ettersom målet nå er nådd vil jeg heller pønske ut hvordan jeg kan få best utbytte av sida.

Oppbygningen av imperiumet
Hjemmesidene er laget i php og html, med hovedvekt på rask nedlastningstid for folk med trege internettlinjer. Vurderte det og fant ut at jeg ville prioritere raske sider fremfor å lage ei side med rå grafikk beregnet på bredbåndbrukere. Litt fordi jeg sitter med ISDN og ei maskin på 450MHz selv, men også fordi jeg veit hvor kjipt det er å besøke tunge sider med modem.

Litt om designet
Etterhvert som jeg har vokst opp har jeg funnet ut at jeg er litt av en eventyrer som liker å reise. Noe av det beste jeg veit er solfylte strender med halvnakne damer og svære surfebølger. Valgte derfor å ta med dette i designet til den offisielle sida. Bølga nederst er på ingen måte ment som en spøk med flodbølge-katastrofen i Asia. Beklager om noen føler seg støtt av bildet.

-

Linker
  VG Nett
TV-Guiden
Big Brother
Hotmail.com
Din Side.no
Facebook
Iform.no
Flere...
Portfolio
  No Sense
Mobilfønn
Siesta Fiesta
DVD-hylla mi
Reisebrev
Status
  19-06/2024
Kl: 16:39
Loading..Loading..Loading..Loading..Loading..Loading..