Hovedsiden

Navigering

  Introduksjon
  Viktige tips
  Siste nytt
  Ford Capri
  Partnere
  Orakelet

  Gatebil
  Autofil

 


Torsdag 26. juni 2003
Neste uke skal jeg låne en Mercedes 190E, noe som burde bli en fin avslutning på lærlingtida mi her på Gol ettersom det er den siste uka mi her. Ellers fikk jeg igjen noen tusen på skatten som jeg skal bruke på Englandtur i sommer. Har bestemt meg for å ta turen og teste ut Lamborghini.;) Skal høre om de har en Porsche 911 jeg kan teste og.

Tirsdag 24. juni 2003
Som jeg fortalte blei det Sankt-Hans feiring på meg igår kveld. Tenkte jeg måtte ta vare på minnene så jeg tok like godt en 14-siders bilde-serie av hendelsen. Ellers var Fiestaen på verksted igår, bremsebåndet bak var slitt helt ned til jernet. Leide en stygg leiebil i noen timer for å komme meg rundt på jobb mens det hele pågikk. Betalte 382,- (Mafia)

Mandag 23. juni 2003
Audun er ikke død, bare litt daff og sliten. Venter med å oppdatere til i morra. Da vil jeg legge ut masse nytt stoff fra det kule livet mitt, blant annet bilder fra Sankt-Hans feiringa ikveld og den råe leiebilen jeg tok meg råd til idag. Sier ikke mer..;) Kom tilbake da for mer nyttig info! :)

Torsdag 19. juni 2003
Imorra drar jeg over til vestlandet en tur. Må sjekke ut Minien vi har kjøpt oss (som du forresten låser med hengelås), og en liten tur til Bergen. Hehe, jeg går bare og gliser for meg selv om dagen, jeg har nemlig fått den rette sommerfølelsen. Deilig med bare veier, spesielt når du har en så sprek bil som meg. Haha.;) God helg alle sammen!

Onsdag 18. juni 2003
Livet er for kort til å kjøre kjedelige biler. Jeg vil derfor anbefale alle livsnytere å ta en tur til England og teste ut The SuperCar Challenge. For noen tusenlapper kan du teste Lamborghini, Jaguar, Viper med fler. Mer info: www.reiselyst.no. Skal se om jeg ikke får med meg noen på det iløpet av sommeren. Isåfall vil jeg legge ut bilder på Tunhovd.com.

Tirsdag 17. juni 2003
Vi har kjøpt oss Mini Morrisen jeg fortalte om en tid tilbake! Bilder av den finner du ved å trykke her. Fikk bildene av søstera mi via e-post ikveld. Gleder meg til å komme hjem til helga og sjekke den ut. Ser rå ut for å si det mildt! Hehe, dritrått! :) To uker igjen, så sommerferie..

Mandag 16. juni 2003
Igår kveld kom jeg hjem fra den råe hytteturen! Hadde det dritartig!:) Hehe, har en diggbar nyhet: Jeg har vunnet en konkurranse som har løpt på Ihrstad.com om hvem av partnerne hans som har best side, så iløpet av kort tid vil jeg få ei t-skjorte i posten med logoen hans på + en liten tekst at jeg har vunnet. Woho!! Skal bruke den i hele sommer.

Fredag 13. juni 2003
Hadde siste delen av fagprøva i dag. Kom to sensorer som saboterte nettverket jeg hadde satt opp og greier, så skulle jeg finne feilen. Og hvem tror dere sitter med fagbrev på CV-en? Var visst meg det! Som de sa i Big Brother 2003: Fagfolk er fagfolk! Hehe. I helga skal jeg på hyttetur til Dagali og feire at jeg fikk bestått. Ha ei råflott superhelg!

Søndag 8. juni 2003
Jeg har finni ut at den beste måten å forberede seg til store prøver på er ved å ta seg ei skikkelig fyllekule. Hehe.. Fikk derfor ikke oppdatert i helga.;) Imorra skal jeg i ilden, 5-dagers prøve i å sette opp server og koble sammen nettverk. Kan ikke annet enn å si: Ønsk meg lykke til!:) Neste oppdatering blir fredag den 13. juni etter at jeg veit resultatet..

Torsdag 5. juni 2003
Neste uke skal jeg ha 5-dagers fagprøve i IKT-Driftsfag, så da blir det ikke oppdatert. Skal gjøre mitt beste for å få sensorene til å skrive "Meget godt" på fagbrevet. Andre nyheter: Mulig vi kjøper oss en Mini Morris til å ha på vestlandet. Bildet over er en Mini jeg så i Bergen i helga som var. Bilen vi har sikta oss ut er veteran og lakkert orange.

Nyhetsarkiv

 

 

 

 

Utsagnboksen

Snorre er en verdig Farmenvinner!

-Audun, 2004

 
Vitsekroken
Tropp! RETT!! Giv akt! På stedet hvil! Hvil..

Copyright (C) 2002 - Audun Lindhjem - All rights reserved
Alt som ikke dreper gjør oss sterkere