Hovedsiden

Navigering

  Introduksjon
  Viktige tips
  Siste nytt
  Ford Capri
  Partnere
  Orakelet

  Gatebil
  Autofil

 


Lagd ny hjemmeside oppdatert år 2020. Klikk her.:)

Onsdag 16 . februar 2005
Siste oppdatering for No Sense, nå er endelig den nye sida lagt ut.:) Vil bare takke alle besøkende for at dere tok turen innom og si det at det har vært kjekt å ha dere på besøk. Ønsker dere alt vel videre..

Torsdag 3. februar 2005
Fikk nettopp forespørsel om jeg ville være med på fest i Stavanger i helga, så må dessverre utsette ny hjemmeside til neste uke. Litt synd, for hadde bare 10 % igjen for å få den ferdig, hadde rekki det i natt.. Men ølplikten kaller. ;) Flyet letter fra Flesland i 12-tida imorra. Sees!
I tilfelle flyet kræsjer i et hus har du her screendump av den nye sida.

Søndag 30. januar 2005
Blir dessverre nødt til å utsette den nye sida enda ei uke. Litt pga. sydenturen, men også pga. svømmende øyne og uklar tale. Ny side kommer fredag 4. februar. Denne fristen SKAL jeg klare å holde...;)

Søndag 16 . januar 2005
På onsdag reiser jeg til Gran Canaria ei ukes tid, nærmere bestemt Mas Palomas. Etter et år i forsvaret er det på tide å koste på seg en liten ferie. Regner med at det er endel misunnelige folk der ute, og til dere vil jeg bare si: Hahaha!. ;) Dette blir dritbra. Ha det fint i regnværet!!

Søndag 9. januar 2005
Haha, harddisken på maskina mi streika forrige uke, noe som resulterte i at arbeidet jeg har gjort med den nye sida blei sletta. Må derfor lage nytt design og innhold. Har nå kjøpt ny harddisk og tar selvkritikk for ikke å ha sikkerhetskopiert filene. Ny side kommer søndag 30. januar..

Lørdag 6. november 2004
"Operasjon Militæret" er snart over og det er på tide å bli sivil igjen. Dimmer like over nyttår. Tjenestegjør for tiden som sambandsmann ved Elvenes Grensestasjon hvor jeg liker meg godt. Holder på å lage nytt stoff til Tunhovd.com, dette blir lagt ut helga 7. - 9. jan 2005.
ArmyAudun

Søndag 11 . januar 2004
Er som dere sikkert ser ei stund sida jeg har oppdatert sidene. Hadde store planer fremover, men på torsdag fikk jeg telefon om jeg ville ut i militæret 12. januar. Takka selvsagt ja, så imorra drar jeg med fly til Kirkenes for å tjenestegjøre et år i Garnisonen i Sør-Varanger. Satser på at jeg blir satt ut på grensa til Russland etterhvert for å forsvare fedrelandet med kikkert og AG3. Å gi Audun våpen er ikke lurt.. Hehe;)

Fredag 21. november 2003
Hallo folkens! Det er ei stund siden siste oppdatering ble lagt ut nå, bare å beklage dette. Til gjengjeld mekka jeg ei side ikveld hvor dere kan laste ned en film jeg lagde i sommer, "Siesta Fiesta". :) Skikkelig kul. Ta en titt og ha det kult! Mulig jeg tar en tur i militæret i januar, som grensevakt oppi Nord-Norge.. Oppdaterer så fort jeg vet mer...

Onsdag 2. juli 2003
Imorra er siste dag på jobb og til helga flytter jeg til vestlandet. Har derfor bestemt meg for å kutte ned på oppdateringene og ta en vel-fortjent ferie. Planer for sommeren: Gatebiltreff på Rudskogen 12.-13. juli. Få Caprien på veien og møte på treff i august. Og såklart en liten tur til England og råne skikkelig bil. :) Ha en fin sommer alle sammen!

Torsdag 26. juni 2003 (litt seinere)
Jeg har fått influensa, så idag har jeg vært hjemme fra jobb. Tok meg derfor tid til å søke på Internett etter "The SuperCar Challenge" som jeg skal på i august. Fant ei dritbra side med bilder av hva som skjer der. En liten bonusopplysning: De som deltar får utdelt et diplom med poeng over hvor bra de kjører bilene. Sjekk Lamborghinien nederst! :)

Nyhetsarkiv

 

 

 

 

Utsagnboksen

Dagens dato er:

-Audun, 2003

 
Vitsekroken
Du er ikke skikkelig dritings før du våkner av at to politimenn tegner rundt deg med kritt.

Copyright (C) 2002 - Audun Lindhjem - All rights reserved
Alt som ikke dreper gjør oss sterkere