Hovedsiden

Navigering

  Introduksjon
  Skrivetips

 


Lurer du på hva du skal skrive i gjesteboka? Tastaturet er ditt og Norge er enda et fritt land, skriv derfor akkurat det du vil. Har du ingen anelse om hva du skal skrive kan jeg jo komme med noen tips:

Har du testet ut en kinaputtbruksanvisning kan du jo skrive hvordan det gikk, om det smalt høyt og hvor mange fingre du har igjen.. Kom gjerne med forslag til nye kinaputter også. Dersom jeg ser på forslaget ditt som for farlig, vil det dessverre bli slettet. Men jeg har ingenting imot å motta nye bruksanvisninger. Jeg har stor respekt for bomber.

Er du mer interessert i bil kan du f.eks. nevne åssen bilmerke du kjører, hva du har montert på bilen din i det siste, evn. om du fikk noen tips fra sida mi. Veit du om ei god hjemmeside er det bare å reklamere. Husk at linker til pornosider og lignende vil bli slettet.

Ris og ros for siden min hadde jeg også satt pris på. :o) Men for mye drittkasting vil antakeligvis bli slettet det og. Hehe, må tenke på at det kommer seriøse folk innom også, som ikke er vant til slikt snakk.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Utsagnboksen

Jeg skal melde meg på Big Brother.

-Audun, 2001

 
Vitsekroken
Hvorfor liker brunettene blodinevitser?
- Fordi de forstår dem.

Copyright (C) 2002 - Audun Lindhjem - All rights reserved
Alt som ikke dreper gjør oss sterkere