Hovedsiden

Navigering

  Introduksjon
  Viktige tips
  Siste nytt
  Ford Capri
  Partnere
  Orakelet

  Gatebil
  Autofil

 


På denne siden finner du bilder fra alle Gatebiltreffene som ble holdt året 2002. Bilfrik som jeg er dro jeg på alle treffene, noe jeg ikke angrer det spor på. Det har gått noen kroner i bensin og inngangspenger, men fy flate så mange bra minner jeg har. Hvem vet, kanskje jeg deltar om noen år også.:)
Klikk på bildet for å se nærmere på det

Klikk på bildet for å se nærmere på det Vålerbanen 25. mai 2002
Mitt første Gatebiltreff. Dette var rått! Bare det å kjøre til treffet var en seier i seg selv, når du møter ekstremt råe biler som suser forbi deg vet du at du nærmer deg. Har du ikke vært her før bør du lese mer her..
Les mer

Rudskogen 13. juli 2002
Denne gangen var jeg mer opptatt av å nyte showet enn å ta bilder, men jeg knipsa et par Porscher og en liten burnout før jeg dro. Jeg var så heldig å få stå helt nærme bilene ved startstreken under sladdkonkuransen.
Les mer
Klikk på bildet for å se nærmere på det

Klikk på bildet for å se nærmere på det Rudskogen 14. september 2002
Også på dette treffet var det breisladd-konkuranse. Vinneren ser du bilde av til venstre, Mr. Øyvind. Jeg er enig med kommentatoren om at denne karen burde vinne. Perfekt burnout, perfekt sladd. :)
Les mer

Vålerbanen 24. mai 2003
Da var årets første Gatebil-treff i havn noe Audun selvsagt fikk med seg med nytt digitalt kamera og godt humør. Et av de tøffeste treffene jeg har vært på til nå. Mest av alt fordi det var masse råe Porscher der.
Les mer
Klikk på bildet for å se nærmere på det

 

 

 

 

 

 

Utsagnboksen

Må innrømme at XBox ser ganske kult ut.

-Audun, 2002

 
Vitsekroken
Lille Audun står på gangen og krøker seg av latter. -Rektor spør hva han ler av. - Jeg feis og ble kastet ut, mens de andre må sitte der inne i skittlukta.

Copyright (C) 2002 - Audun Lindhjem - All rights reserved
Alt som ikke dreper gjør oss sterkere