Hovedsiden

Navigering

  Introduksjon
  Viktige tips
  Siste nytt
  Ford Capri
  Partnere
  Orakelet

  Gatebil
  Autofil

  English version

 


Klikk på bildet for å se nærmere på det Heldigvis er Audun en snill gutt du kan si akkurat hva du vil til. Jeg hadde satt pris på å få høre din mening om Caprien min. Synes du det er spennende å følge med på hva som skjer? Har du noen gode råd vi bør følge under restaureringen? Kanskje noen tanker rundt åssen farge vi bør lakkere den i?

Fyll ut skjemaet under og trykk på send. Jeg holdt på å lage et diskusjonsforum hvor de besøkende kunne diskutere seg imellom hva som er rett og galt, men da hadde antake-ligvis ikke så mange turt å si sin mening. Ingen av kommentarene deres vil bli lagt ut på nett. Dette er kun mellom meg og deg.
Klikk på bildet for å se nærmere på det

Klikk på bildet for å se nærmere på det Skulle du ønske å være anonym skriver du inn et tullenavn og ei tulleadresse for så å skrive det du mener der hvor det står "Din mening". Nærmere jul vil jeg legge ut noen spørreundersøkelser om hva folk flest mener om bilen, som f.eks. om jeg bør lakkere den i samme farge den kom med (smaragdgrønn).

Navnet ditt:

Epost:

Din mening:


Tilbake til start

 

 

 

Utsagnboksen

Noe drit at snømenn smelter i sola! (hehe:)

-Audun, 1988

 
Vitsekroken
Forskjellen på de nordiske brødrene er: I Sverige drikker de vodka med vann. I Norge drikkes det uten vann og i Finland drikker de vodka som vann.

Copyright (C) 2002 - Audun Lindhjem - All rights reserved
Alt som ikke dreper gjør oss sterkere