Hovedsiden

Navigering

  Introduksjon
  Viktige tips
  Siste nytt
  Ford Capri
  Partnere
  Orakelet

  Gatebil
  Autofil

  English version

 


Klikk på bildet for å se nærmere på det Som sagt innledningsvis fikk vi ikke tid til å lakkere Caprien i jula. Jeg har derfor ordnet meg fri i vinterferien (24. feb. - 2. mars) med planer om å lakkere den da. Litt om hva vi gjorde i juleferien: Satte blant annet felger på Caprien, for å finne ut hvor stor dekk-dimensjon det er mulig å sette på den.

Dekkene vi satt på hadde dimensjonen 215, 60, ZR15. (15" felger). Disse gikk kant i kant med innerskjermen, så vi blir nok nødt til å gå ned et par hakk på dimensjonen slik at dekkene ikke tar inni når jeg spinner meg rundt svingene.. :) Men det blei sabla tøft med skikkelige felger. Vi satt på noen hjul-
Klikk på bildet for å se nærmere på det

Klikk på bildet for å se nærmere på det kapsler også, slik at det skulle se ekstra kult ut. Etter at vi hadde testa ut hvor store dekk som gikk på skrudde vi på de gamle felgene og parkerte bilen utenfor med en presening over. Tok et par runder rundt på parkeringsplassen også, for å se til om bilen rulla fint etter at vi bytta bakaksel. Hehe,

utrolig liten sving på disse bilene! Regner med at det blir endel rygging når jeg skal svinge 180 grader. Kjørte også ut 1600'en. Denne trilla vi ut slik som den stod med pallene under, uten hjul. Vi har ikke helt bestemt oss enda, men det er ikke 100% sikkert at vi kommer til å restaurere denne.
Klikk på bildet for å se nærmere på det

Klikk på bildet for å se nærmere på det Interessen for Capri sank betraktelig da vi kom inn på tanken om å restaurere andre bilmerker.. Pappa er veldig interessert i en gammel Hummer, slik som blir brukt i "The Rock" og "Gone in Sixty Seconds". Vi får se hva som skjer.. - Her ser dere et bilde av Fiestaen jeg har kjøpt meg. 1980 modell,

så det er jo snart veteran dette også. Ikke mye rust heller, bare litt under skjermene. Du kan lese mer om hva jeg gjorde med bilen på bilstylingssidene.. Har dessverre ikke fått lagt det ut enda men det kommer. Et annet prosjekt vi jobbet med i juleferien var Land- Roveren til pappa. Litt teknisk info om bilen:
Klikk på bildet for å se nærmere på det

Klikk på bildet for å se nærmere på det 61-modell Land Rover av den korte typen (88-tommer lang, sivilmodell). Under panseret befinner det seg en 2, 1kvart bensinmotor som går kjempefint. Pappa bytta bilen til seg med en robåt tidlig på 80-tallet. Den blei brukt mye i begynnelsen, men etterhvert ble den bare stående i garasjen.

I høst etter at vi fikk oss verksted dukket interessen opp igjen, og like før jul ble den lakkert. (Det er forresten også blitt satt på større dekk med amerikansk typebetegnelse like brede som 275). Bilen vil antakeligvis stå ferdig i slutten av februar, pappa jobber nemlig i Nordsjøen, noe som betyr mye fri.
Klikk på bildet for å se nærmere på det

Klikk på bildet for å se nærmere på det De siste ukene har han jobbet 5-8 timer på den hver dag. - Okei, det var det jeg rakk å skrive denne gangen. Håper som sagt på å få lakkert Caprien i vinterferien. Visst ingen klarer å overbevise meg til noe annet blir den lakkert Porsche-rød med matt svart panser. Taket vil vi lakkere rødt det og. Vi sees! :)

Tilbake til start

 

 

 

Utsagnboksen

Fine felger og breie dekk setter den siste prikken over i'en.

-Audun, 2003

 
Vitsekroken
Har du hørt om den svenske husmoren som datt ut av vinduet da hun stod og strøk gardiner?

Copyright (C) 2002 - Audun Lindhjem - All rights reserved
Alt som ikke dreper gjør oss sterkere