Hovedsiden

Navigering

  Introduksjon
  Viktige tips
  Siste nytt
  Ford Capri
  Partnere
  Orakelet

  Gatebil
  Autofil

  English version

 


Klikk på bildet for å se nærmere på det Sommeren 2002 fant Audun ut at han ville investere noen kroner i en ny Gatebil. Han tok seg sammen og la kortene på bordet: Jeg trenger en bil som er billig, som ser bra ut og som det går an å mekke på.. Og hva er da bedre enn å investere i en veteranbil? Valget falt ned på en Ford Capri 2000 GT,

1972 modell. Bilen er utstyrt med en 2 liter V4, noe som er nok i massevis med tanke på hvor lett bilen er. Jeg kan jo nevne at den utførte et par perfekte piruetter på jomfru-turen i Tunhovd 29. juli.. hehe.. Med hensyn til sjåførens førerkort må jeg si at det var Mr. X som kjørte. You can't touch me! :)
Klikk på bildet for å se nærmere på det

Klikk på bildet for å se nærmere på det Det er planlagt at den skal være ute på veiene iløpet av våren 2003. Iløpet av den tid skal vi ha fjerna all rust, fått den i god kjørbar stand, ha satt inn sportsstoler og lakkert den med perlemor metallic farge.:) Taket skal vi lakkere svart.. I tillegg blir det vel satt på et effektanlegg, bakspoiler mm.

Har også planer om å sette inn en V6'er etterhvert. Det er nemlig stor plass under panseret på disse vidunderbilene. Men det blir ikke før om noen år. Jeg skal som sagt få den på hjula innen sommeren, bruke den i 4 år, og da har jeg vel fått spart inn til en nydelig Porsche 911 (nyere enn 90 mod).
Klikk på bildet for å se nærmere på det

Klikk på bildet for å se nærmere på det Det er nemlig det som er drømmebilen. Jeg har bestemt meg for at innen jeg er 25 skal jeg ha en nedbetalt Porsche stående i garasjen. Så forresten en dritfin Porsche stående langs veien da jeg var på vei til Tunhovd her en dag. Skal bli kult å råne rundt i en sånn doning om noen år ja.. :)


Lyst til å se hvordan Caprien min blir seende ut når den er ferdig? På neste side finner du bilder av en ferdig restaurert Capri med samme karosseri som jeg har. Temmelig fin ja.. Hehe..

Side 1 av 2 Neste side

Tilbake til start

 

 

 

Utsagnboksen

Drit i åssen du ser ut da!

-Audun, 2002

 
Vitsekroken
-Hoste hoste.
-Å, er det noen som hoster her spurte doktoren?
-Å nei, det er bare den sure Ford Escorten min som står utenfor svarte Audun.
(hehe, fant den på sjølv:)

Copyright (C) 2002 - Audun Lindhjem - All rights reserved
Alt som ikke dreper gjør oss sterkere