Hovedsiden

Navigering

  Introduksjon
  Skinntrekk
  Soting av ruter
  Maling inni bilen
  Effektanlegg
  Pysestrikken
  Neonlys
  Dasjbordet
  Lakkering av bil
  Kjørecomputer
  Stereoanlegg
  Skifte girkule
  Klistremerker
  Tusenmeter
  No Smoking
  Terninger
  Sikkerhet

  Bildekor
  Annet

 


Slik så bilens interiør ut før jeg begynte å forandre. Det første jeg gjorde var å stikke innom Torshow bilrekvisita utenfor Drammen å kjøpe meg neonlys. Det kosta 149 kroner for to stk neonrør (de som er avbilda på bildet nedenfor). Jeg har ikke fått noen bemerkninger av purken enda, men tror
Klikk på bildet for å se nærmere på det

Klikk på bildet for å se nærmere på det neppe det er så lurt å ha dem på når de er i nærheten. Har nemlig hørt at purken er ganske sære når det gjelder lys, lovehearts og liknende som folk monterer i cockpitten. Tror det har noe å gjøre med at bilene ligner utrykningskjøretøy. Et smart tips kan jo være å kun bruke dem når du står i garasjen.. :)

Ser du skikkelig nøye etter på bildet til høyre vil du se hvordan neonlysene lyser opp til-værelsen i mørket. Jeg må ærlig innrømme at det ser mye bedre ut i virkeligheten. Mulig de megasterke tusenmeterne mine dro ut noe av effekten på neonlysene. Men men, de lyser jo og det er jo det som er poenget..
Klikk på bildet for å se nærmere på det

Klikk på bildet for å se nærmere på det De skjemmer ikke ut dasjbordet om dagen heller, snarere tvert imot. Monteringen av disse gikk forresten greit. Kobla dem opp på en bryter jeg har plassert ved siden av cd-spilleren. Ønsker jeg å brife litt for damene svitsjer jeg på bryteren, og de kommer løpende. Auuuuduuuun!!!!! :))

 

 

 

 

 

 

 

 

Utsagnboksen

Ehi, kom og tørk!

-Audun, 1987

 
Vitsekroken
Hva er forskjellen på en svenske og en rev?
Revens intelligente blikk!

Copyright (C) 2002 - Audun Lindhjem - All rights reserved
Alt som ikke dreper gjør oss sterkere