Hovedsiden

Navigering

  Introduksjon
  Skinntrekk
  Soting av ruter
  Maling inni bilen
  Effektanlegg
  Pysestrikken
  Neonlys
  Dasjbordet
  Lakkering av bil
  Kjørecomputer
  Stereoanlegg
  Skifte girkule
  Klistremerker
  Tusenmeter
  No Smoking

  Terninger
  Sikkerhet

  Bildekor
  Annet

 


Drømmer du om å bli en ekte råner, men vet ikke hva du skal gjøre for å style opp bilen din? Da har du kommet til rett sted, for på disse sidene finner du nettopp informasjon om dette. Det første du må gjøre er å skaffe deg er en bil og et egnet sted å stå. Jeg er så heldig å ha en pappa som har leid et
Klikk på bildet for å se nærmere på det

Klikk på bildet for å se nærmere på det lakkeringsverksted med stor mekkeplass. Du kan godt stå ute også, men da er du avhengig av fint vær. Det neste du trenger er alt av råneutstyr du ønsker å montere på bilen. Til venstre ser du noe av det jeg har montert på min; nytt setetrekk, sotefilm til siderutene, neonlys, wonderbaum, stoff til å lage nytt dasjbord og såklart maling til lakkering av bilen. Terninger er også en viktig ingrediens dersom du skal lage deg en rånebil.

Det neste du trenger er verktøy til å montere alt dette råneutstyret. Til høyre ser du verktøykroken vår. Det går ikke an å ramse opp hva du trenger av verktøy her siden jeg ikke vet om du skal, eller hva du skal montere. Trenger du råd eller veiledning under installasjonen kan du kontakte meg.
Klikk på bildet for å se nærmere på det

Klikk på bildet for å se nærmere på det Du kan gjøre overraskende mye med en bil bare ved å bruke litt fantasi. Hadde du trodd at bilen på toppen av siden er den samme som den til venstre? Klikker du deg gjennom bilstylingsmenyen skal jeg vedde på at du finner noe du har lyst til å gjøre med bilen din. Har du ikke bil kan du jo alltids drømme.

Bil og sikkerhet hører sammen, derfor må du love meg å alltid bruke sikkerhetsbelte og aldri kjøre over fartsgrensene. Er du typen som kjører hakkete og av den grunn aldri får noen til å sitte på? Improviser litt, kjøp deg en bamse og kall den Torgeir og du vil aldri føle deg alene mens du er ute på veien.
Klikk på bildet for å se nærmere på det


Har du lyst til å lese om livshistoria
til de forrige bilene
jeg har hatt og
hva jeg har gjort med dem er du
hjertelig velkommen til det.

 

 

 

 

 

 

Utsagnboksen

Skal man ha bil må man ha Ford!

-Audun, 2002

 
Vitsekroken
En svenske kom inn i en bokhandel og skulle ha en bok.
Ekspeditøren: - Skal det være noe lett, eller leser De helst tyngre litteratur?
Svensken: - Det er det samme. Jeg har bilen med.

Copyright (C) 2002 - Audun Lindhjem - All rights reserved
Alt som ikke dreper gjør oss sterkere